Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs Tromsø

Velkommen til Tromsø Trafikkskolesenter – din partner i veien mot førerkortet! Vårt trafikale grunnkurs er skreddersydd for å gi deg et solid grunnlag for kjøreforløpet ditt. Begynn din reise mot førerkortet med oss, fra det øyeblikket du fyller 15 år.

Hva inneholder trafikalt grunnkurs

Vårt 17-timers kurs omfatter dyptgående teoriundervisning, praktisk førstehjelpstrening, og en viktig mørkekjøringsdemonstrasjon (se prisliste). Disse komponentene er nøye designet for å forberede deg på de ulike aspektene ved kjøring, sikkerhet og ansvar på veien.

For de over 25 år tilbyr vi en tilpasset versjon av kurset, med fokus på de spesifikke behovene til mer modne elever. Etter fullført kurs, vil du motta et bevis fra Statens vegvesen, som gir deg rett til å starte øvingskjøring.

Hvorfor skal du ta kurset hos oss 

Hos Tromsø Trafikkskolesenter tror vi på en personlig tilnærming til kjøreopplæringen. Vårt mål er å sørge for at du ikke bare består førerprøven, men også blir en trygg og ansvarlig sjåfør. Vi legger stor vekt på kvaliteten på vår undervisning og tilbyr fleksible kurs for å passe inn i din timeplan.

Ved å ta trafikalt grunnkurs hos oss kan vi sammen med deg og dine foresatte skreddersy en plan både for din kjøring utenfor skolen og hos oss slik at du raskest mulig kan starte på veien til førerkortet.

Kontaktinfomasjon

Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål rundt kjøreopplæring eller om det er noe annet vi kan hjelpe med.

Trygg og effektiv vei til førerkortet