Om oss

Kjøreskole Tromsø

Vi har vært etablert helt tilbake til 1994 og har lang erfaring samtidig som vi alltid etterstreber både erfaring og videreutdanning av våre lærere slik at du får både den mest effektive og trygge rammene rundt din opplæring.

Velkommen til Tromsø Trafikkskolesenter, din fremste partner for føreropplæring i Tromsø. Vår kjøreskole er dedikert til å tilby høykvalitets undervisning, skreddersydd for hver enkelt elev. Våre erfarne lærere er forpliktet til å utvikle trygge, ansvarlige og dyktige sjåfører.

Som en integrert del av Tromsø-samfunnet, tilbyr vi en unik læringsopplevelse som kombinerer ekspertveiledning med et dypt kjennskap til lokale kjøreforhold. Enten du er nybegynner eller ønsker å forbedre dine ferdigheter, har vi kursene som passer dine behov.

Vi fokuserer på mer enn bare å bestå førerprøven; vi legger vekt på å innarbeide sikre kjørevaner for livet. Med toppmoderne fasiliteter og et vennlig, støttende miljø, er vi mer enn en kjøreskole – vi er et fellesskap dedikert til tryggere veier for alle.

Derfor er vi trygge på at vi er riktig kjøreskole for deg også. Kontakt oss i dag for å få en skreddersydd opplæring tilpasset deg.

Hvorfor velge oss?

  • Forskjellige pakker tilpasset ditt nivå
  • Lang erfaring og kompetanse
  • Tilbyr kartleggningstime
  • Individuelt tilpasset opplæring
Ansatte

Møt de ansatte

Dette er en gjeng med dedikerte og engasjerte lærere som brenner for å gjøre kjøreopplæringen så god og trygg som mulig. Med individuell oppfølging og moderne undervisningsmetoder sikrer de at elevene utvikler nødvendige ferdigheter for å bli trygge sjåfører.

Trygg og effektiv vei til førerkortet