Klasser

Personbil

BAut
Opplæring med automatgir blir stadig mer populært, og vi tilbyr denne muligheten. Hos oss har du valget mellom å kjøre opp med automatgir eller manuelt gir, slik at du kan tilpasse opplæringen etter dine preferanser og behov.

Muligheter

Å velge automatgir gir deg en førerkortkode som begrenser føreretten din til biler med automatgir. Hvis du senere ønsker å utvide førerretten til manuelt gir, må du ta en ny oppkjøring. Det er viktig å merke seg at du kan velge automatgir fra starten av opplæringen, eller når du allerede har startet opplæringen med manuelt gir.

Vårt dedikerte team vil være glade for å svare på dine spørsmål og veilede deg gjennom prosessen, uansett hvilket alternativ du velger.

Fleksibilitet og Tilpasning

Vi forstår at hver elev har forskjellige behov og preferanser når det gjelder opplæring. Derfor streber vi etter å tilby fleksibilitet og tilpasning i våre opplæringsprogrammer. Uansett om du velger automatgir eller manuelt gir, er vårt mål å hjelpe deg med å bli en trygg og kompetent sjåfør.

Start veien mot Førerkort Klasse B i dag

Uansett hvilket giralternativ du velger, er førerkort klasse B en nøkkel til uavhengighet på veiene. Ta kontakt med oss i dag for å begynne opplæringen din. Vi ser frem til å være din partner på veien mot å bli en selvsikker sjåfør, enten med automatgir eller manuelt gir.

Kontaktinfomasjon

Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål rundt kjøreopplæring eller om det er noe annet vi kan hjelpe med.

Trygg og effektiv vei til førerkortet